Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a site-ului nostru isi propune sa ofere o vizita cat mai sigura si mai placuta tuturor vizitatorilor si sa protejeze informatiile afisate pe site. Aceasta este elaborata de specialisti renumiti si trebuie studiata cu atentie, deoarece o vom considera acceptata in orice moment veti vizita o alta pagina sau sectiune a site-ului.

Informatiile de pe site pot fi folosite liber si neconditionat doar in conditiile in care acestea sunt utilizate in scop propriu.

Este cu desavarsire interzisa utilizarea informatiilor in scop comercial, indiferent de mediul in care se va face reproducerea acestora (digital sau pe hartie) sau de modul in care acestea vor fi reproduse: copiere, trunchiere, reformulare, reinterpretare, etc.

De la aceasta situatie vor face exceptie cei ce se afla in posesia unui acord scris din partea proprietarilor site-ului.

Va atragem atentia ca informatiile sunt de uz general si nu au fost adaptate cazurilor particulare. Va sfatuim ca inainte de a le folosi in cazuri particulare sa va adresati specialistilor in domeniu.

Membrii echipei si administratorii site-ului nu isi asuma nicio raspundere asupra corectitudinii informatiilor de pe site, iar ca urmare a acestui fapt nu vor putea fi sanctionati niciodata si sub nicio forma in momentul in care isi vor face aparitia eventuale daune ca urmare a utilizarii informatiilor afisate.