Puncte loialitate Vodafone

Asa dupa cum stim cu totii, una dintre metodele preferate de recompensare a fidelitatii de catre companiile de telefonie mobila sunt punctele de loialitate. Acestea sunt acordate in functie de abonamentul pe care il detinem si de vechimea pe care o avem in reteaua de telefonie mobila si pot fi folosite pentru a ne cumpara telefoane si accesorii noi ori servicii suplimentare la abonament.

Ceea ce este mai putin cunoscut ramane faptul ca aceste puncte de loialitate au o durata de viata limitata. Vodafone spre exemplu are o durata maxima de 36 de luni in care se pot folosi aceste puncte, dupa care acestea expira.

Vodafone, una dintre cele mai mari companii de telefonie mobila

Asa dupa cum stim, Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara noastra. Acesta face parte din grupul Vodafone Group Plc. si este prima retea de telefonie mobila aparuta in Romania (aprilie 1997) si primul operator ce a introdus standardul 3G si HSDPA – 3G.

In perioada in care a activat pe piata romaneasca misiunea companiei a fost sa faciliteze comunicarea si usurinta cu care se realizeaza aceasta, iar mediul de afaceri sa fie dezvoltat printr-o serie de investitii de valori mari, lansarea unor produse si servicii noi si extinderea retelei de magazine.

Fidelizarea clientilor este pusa pe primul plan de catre Vodafone. Comportamentul de consum al clientilor este in permanenta studiat, iar membrii echipei de marketing lucreaza non – stop pentru a le oferi cele mai bune oferte bazate pe nevoile acestora.

Punctele de loialitate sunt introduse de catre Vodafone inca din 2003, iar compania a imbunatatit in fiecare an sistemul de acordare al acestora. Acordarea punctelor se face numai pe baza facturilor emise de catre companie in ultimele 6 luni, iar cu cat vechimea noastra in retea este mai mare, cu atat valoarea punctelor acordate este mai mare.

In prezent, valoarea unui punct de loialitate este de 0.01 Euro.

Punctele de loialitate sunt un ajutor de nadejde

Punctele de fidelitate se acorda chiar daca ne deconectam numarul de telefon cu vechimea cea mai mare in retea. Singura conditie este sa ramanem clienti Vodafone, iar loialitatea fata de companie ne va fi apreciata si vom primi maximul de puncte la care avem dreptul.

Punctele de loialitate nu mai pot fi insa pastrate in cazul in care se va realiza un transfer de responsabilitate. Daca insa pe contul de pe care se face transferul de responsabilitate mai raman alte numere in reteaua Vodafone, vom putea folosi punctele pe care nu le-am cheltuit pentru numerele de telefon ramase.

Facilitatile acordate de companie sunt din ce in ce mai generoase. Acestea se pot cumula si in cazul in care avem mai multe conturi pe numele nostru , iar pentru a face acest lucru este suficient sa formam *100# si sa alegem optiunea „Transfer puncte”.

Situatie punctelor de loialitate este foarte usor de urmarit. Acestea se pot gasi pe factura Vodafone, in contul My Vodafone (interfata acestuia este intuitiva si foarte usor de utilizat), sau prin apel gratuit la *100# sau la #222 unde vom transmite mesajul „vreau sa stiu cate puncte de loialitate am”.